Castellano   |   Català   |   English
Escoda Pinzells L´art en el pinzell des de 1933
0
Productes
0
Preu
Cistella
Accés clients
Home La Nostra Empresa Artistes Productes Notícies
Botiga
Contacte

Condicions de transport i devolucions botiga online

 

Condicions de transport i devolucions botiga online

 

Mètodes d’entrega

 

Tots els enviaments són realitzats per les principals agències de transport tant a nivell nacional com internacional. Els enviaments a les Illes Canàries i Rússia es realitzen a través de Correus. Les companyies de transport en general no accepten enviaments a apartats de correus.

Atenció:

En alguns país fora de la UE hi ha algunes restriccions i controls addicionals dictats per les autoritats duaneres per als enviaments destinats a particulars a través d'agències privades de transport. Això pot provocar costos afegits d'impostos i generar demores en el lliurament de dies o fins i tot de setmanes. Escoda enviarà les comandes a aquests països a través del servei de correus tradicional ja que no està subjecte a controls tan estrictes i no pot acceptar cap responsabilitat per càrrecs d'impostos locals, d'importació o de retard deguts als funcionaris de duanes del país de destinació. Demanem disculpar pels inconvenients.


Terminis de fabricació i expedició de comandes


El termini mitjà de fabricació dels nostres productes artesanals és aproximadament 7 dies hàbils, als quals cal afegir els dies de trànsit que dependran dels destins finals:

 

Espanya peninsular i Portugal: de 1 a 3 días hàbils.

Canàries, Ceuta i Melilla: 15 dies hàbils (només servei ordinari de Correos Espanya).

Europa: de 2 a 4 días hàbils.

Amèrica del Nord, Àsia i Oceanía: de 3 a 4 dies hàbils.

Amèrica del sud: de 7 a 15 dies hàbils.

Àfrica: de 4 a 5 dies hàbils.

Rússia: 15 dies hàbils (només servei ordinari de Correos Espanya).

 

En el supòsit que Escoda Sabatés S. A. no pugui complir aquest termini a causa de la manca d’existències, el nostre servei d’atenció al client es posarà en contacte amb vostè en el termini d’1 a 3 dies hàbils, per comunicar-li-ho i confirmar-li la data aproximada de servei, canvi o anul·lació de la comanda. En el cas de realitzar el pagament per avançat se li retornaria l’import satisfet de manera immediata, de la mateixa manera amb què s’hagués realitzat, si cap de les alternatives ofertes o la data del servei facilitada no complaguessin el client.

 


Despeses d’enviament: Consulteu les diferents tarifes segons la zona de lliurament a la secció "Botiga" de la nostra pàgina web.


Per a enviaments de gran volum, consulti’ns-ho mitjançant un correu electrònic a: info@escoda.com.

Tingueu en compte que pels enviaments a zones considerades per les empreses de transport com a no metropolitanas o remotes, es pot aplicar algun càrrec adicional en el moment de l'entrega. 

 


Duanes i impostos 


Residents a la Unió Europea

 

Cal afegir l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) als preus dels productes que es troben a la pàgina web. En el cas de ser una empresa amb dret a exclusió d’IVA, ens haurà de facilitar el seu número de VAT i el certificat corresponent prèviament enviant-nos un correu electrònic a: info@escoda.com.

 

 

Residents en països extracomunitaris

 

Les compres que realitzin les persones físiques o jurídiques residents en països extracomunitaris no estaran exemptes del pagament de l’IVA, llevat que ens remetin el certificat adequat.

 

Les comandes destinades a països extracomunitaris es troben subjectes a diverses despeses duaneres i impostos. El pagament d’aquestes despeses correspondrà al client que realitza la compra. Consulti amb les autoritats duaneres locals per més informació.

 

El sistema de compra se sotmet a la legislació vigent a Espanya, per tant, s’entèn que les operacions de venda es realitzen al domicili d’Escoda Sabatés S. A.: c/ Joaquín Costa, 47, 08206 Sabadell (Barcelona) - Espanya.

 

Devolucions de mercaderies

 

“Recordem l’existència de la garantia legal regulada en l’article 123 de la Llei de Defensa de Consumidors i Usuaris per als supòsits i en la forma que s’hi detallen.”

 

 

Dret de desistiment:

Té el dret a desistir d’aquest contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació.

El termini de desistiment expirarà al cap de 14 dies naturals.

Per tal d’exercir el dret a desistiment, caldrà que ens notifiqui la seva decisió de desistir el contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal, fax o correu electrònic), podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, tot i que no és obligatori utilitzar-lo.

 

Model de document d’informació al consumidor i usuari sobre el desistiment:

 

- A l’atenció d’Escoda Sabatés S. A. C/Joaquín Costa, 47, 08206 Sabadell (Barcelona) - Espanya, info@escoda.com.

 

- Per la present li comunico que desisteixo del meu contracte de venda del bé següent: ___________________________________________________________

 

- Núm. de comanda / rebuda el: ________________________________________

 

- Factura núm.: ________________________

 

- Nom del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris: __________________

 

__________________________________________________________________

 

- Domicili del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris:

_______________________________________________________

 

- Firma del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris:

- Data: _______________________

 

 

Per tal de complir el termini de desistiment, només cal que enviï la comunicació relativa a l’exercici d’aquest dret abans que s’acabi el termini corresponent.

En el cas de desistiment per part seva, li retornarem tots els pagaments realitzats per part seva, incloent-hi les despeses d’entrega (amb l’excepció de les despeses addicionals resultants de l’elecció d’una modalitat d’entrega diferent de la modalitat menys costosa d’entrega ordinària que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, fins a 14 dies naturals a partir de la data en què ens informi de la decisió de desistir d’aquest contracte. Realitzarem aquest reembossament mitjançant el mateix mètode de pagament que vostè haurà utilitzat en la seva transacció inicial, llevat del cas que vostè hagi dit explícitament el contrari; en tot cas, aquest reembossament no li causarà cap despesa.

 

 

Devolucions de mercaderia:

 

Només s’acceptaran devolucions de mercaderia durant els 30 dies posteriors a la seva recepció i que hagin estat autoritzades per l’empresa Escoda Sabatés S. A. Les devolucions s’hauran de sol·licitar mitjançant un correu electrònic a info@escoda.com incloent-hi el número de comanda en l’assumpte del missatge.

 

El procés que cal seguir per tal de realitzar una reclamació per material defectuós i per evitar despeses innecessàries és el següent:

 

  1. Enviar la fotografia del producte defectuós a info@escoda.com.
  2. Detallar quin és el defecte del producte.
  3. Indicar el número i la data de la comanda, així com el número de factura emesa per Escoda Sabatés S. A. (requisit indispensable).

 

Si Escoda Sabatés S. A. creu que és pertinent, li recolliran el producte al seu domicili sense cost addicional per al client. En aquest cas, Escoda Sabatés S. A. es posarà en contacte amb el client per tal d’indicar-li quins passos se seguiran. Escoda Sabatés S. A. no abonarà al client les despeses d’enviament de material defectuós que unilateralment el client hagi remès sense autorització prèvia.

 

En el cas de la devolució per material defectuós a causa d’un error de fabricació, Escoda Sabatés S. A. reemplaçarà el material per un de nou o per un altre de la mateixa categoria. En cap cas es realitzarà la devolució de l’import abonat pel client, sinó que es realitzarà un val vàlid per a properes compres. En el cas de devolució per material defectuós a causa d’un error en l’ús, Escoda Sabatés S. A. informarà el client el motiu pel qual no procedeix a la reclamació, per escrit i retornant-li una altra vegada el nou producte defectuós (en el cas que ja s’hagi recollit).

 

En cas de devolució per part del client perquè el material no és el correcte a causa d’un error en el procés de compra, el client haurà de remetre la mercaderia a ports pagats a l’adreça que s’indiqui a l’autorització. Escoda Sabatés S. A. el reemplaçarà segons les condicions de l’apartat “Terminis de fabricació i expedició de comandes”.

 

En cap cas es realitzarà la devolució de l’import abonat pel client, sinó que es realitzarà un val vàlid per a properes compres. En cas d’error en l’enviament per part d’Escoda Sabatés S. A., l’empresa el recollirà i reenviarà el producte correcte sense cost addicional per al client.

Ens interessa la teva opinió!Ens interessa la teva opinió! Responent un petit qüestionari,
ens pots ajudar a millorar la teva experiència amb Escoda.
Escoda
La Nostra Empresa
Productes
Notícies
Avís Legal
Política de cookies
Botiga
Cerca avançada
Condicions d´ús
Condicions de Seguretat
Condicions de transport
Ens interessa la teva opinió!
Artistes
Videos
Testimonis
Descarregar catàleg
Contacte
Mapa Web
c. Joaquim Costa, 47-53 . 08206 Sabadell (Barcelona) Spain
t. (+34) 937 263 219 . f. (+34) 937 256 752
e. info@escoda.com

per Anunzia