Castellano   |   Català   |   English
Escoda Pinzells L´art en el pinzell des de 1933
Home La Nostra Empresa Artistes Productes Notícies
Botiga
Contacte

Descarregar el catàleg escoda


Escoda treu el seu nou catàleg de productes totalment renovat.

ActualitatVideos Testimonis
 • Anita Bentley

  Anita Bentley

  "¡Els estimo!"

  Sóc una pintora australiana d'aquarel·les i els pinzells de la sèrie Perla 1435 són els meus pinzells favorits! Mantenen molta càrrega de pintura i també la seva punta durant anys. ¡Els estimo!


  [llegir més]
 • Angel Cayuela

  Angel Cayuela

  Vaig comprar on-line 3 pinzells ‘llengua de gat’ de la sèrie Clàssic. Els tres són del nº 14. Els volia comparar amb uns pinzells equivalents recentment adquirits d’una altra marca. Haig de reconèixer que els d’Escoda són clarament superiors: Millor qualitat de cerra i més ben ‘col·locats’. Mantenen la forma, els altres es despentinen amb només netejar-los amb aigua i la goma manté la forma aparent. La cerra dels Escoda té un millor ‘nervi’ y la fèrula està subjecte molt millor al mànec. En aquest sentit, no em queda res més que felicitar-los.


  [llegir més]
 • Celia Gallego

  Celia Gallego

  Últimament els meus seguidors em pregunten molt sobre amb què pinto l'oli i sempre els recomano la vostra marca. M'ha encantat poder col·laborar amb vosaltres. Els vostres pinzells m'agraden molt i m'ha encantat poder provar-los, a més aguanten molt més que uns altres que he comprat pràcticament alhora i que cuido de la mateixa manera. És fantàstic perquè, a diferència dels altres, tots els de la vostra marca segueixen igual d'impecables que el primer dia.

  Moltíssimes gràcies per tot!


  [llegir més]
 • Glenda Lyons

  Glenda Lyons

  Conec els pinzells Escoda des de fa molt de temps. La meva família em va regalar un set de Kolinsky quan vaig complir 60 anys, el 2002. A més, la meva germana va participar en un workshop a EPC, i em va regalar un pinzell Último Tendo número 10, el qual adoro.


  [llegir més]
 • Nuria Farré per Escoda

  Núria Farré

  "Els artistes sou vosaltres"

  Excel·lent relació qualitat preu amb uns acabats preciosos que fan lluir el pinzell com a obra d´art en si mateix. Una varietat extraordinària de tipus de pèl per fer la vida del pintor tan suau com un VERSÀTIL o tan potent com un CLÁSICO. Estic personalment enamorada d´un PERLA #6 de pla esbiaixat que em serveix per resoldre tots els detalls més diminuts ja que ofereix en un sol pinzell una gran varietat de traços. Havia provat altres d´aquest tipus, però aquest m´ha enamorat per que gracies a tenir el pel curt, el tall es conserva intacte amb el temps, sense casi despuntar-se, cosa que em permet traçar línies finíssimes (per fer cabells, per exemple) i puntets diminuts (per fer brillo). Heu desterrat tots els meus pinzells vells.


  [llegir més]
 • Janine Kozanda (EUA)

  Janine Kozanda (EUA)

  "Els pinzells Escoda PERLA són increïbles!"

  "Acabo de comprar un parell de pinzells Escoda PERLA per a aquarel·la i són increïbles!  De veritat, són millors que els pinzells de pèl de marta Kolinsky que tinc. Des que vaig rebre els meus nous Perla ja no n'he fet servir cap altre."


  [llegir més]
 • Ivan McClennan (Austràlia)

  Ivan McClennan (Austràlia)

  "Els millors pinzells per aquarel·la són Escoda!"

  " Escoda són els millors pinzells d'aquarel·la que he utilitzat mai. A partir d'ara ja no utilitzaré pinzells que no siguin Escoda!"


  [llegir més]
 • Darlene Chenoweth (EUA)

  Darlene Chenoweth (EUA)

  "M´encanten aquests pinzells!"

  " Recentment he comprat els pinzells Escoda de viatge. Realment m'encanten aquests pinzells! Moltes gràcies per fer pinzells tan magnífics!"


  [llegir més]
 • Lili Schuch (Hongria)

  Lili Schuch (Hongria)

  "Cada pinzell és una obra d´art per si mateix!"

  " Tinc la sensació que cada pinzell és una obra d’art en si mateixa; és una delícia treballar amb ells!


  [llegir més]
 • Andre Lloyd (Australia)

  Andre Lloyd (Australia)

  "Els pinzells Escoda són de qualitat professional!"

  " Escoda té una meravellosa selecció de pinzells artístics de qualitat professional, de manufactura meravellosa,  amb una atenció excepcional al detall i una gran durabilitat."


  [llegir més]
 • Harold Walkup (EUA)

  Harold Walkup (EUA)

  "Recomano els pinzells Escoda a tots els meus estudiants als EUA"

  " Vaig descobrir els seus pinzells en una botiga local d'art. Els pinzells Escoda són dels millors que he utilitzat en més de 40 anys d'ensenyament. Així que recomano els pinzells Escoda a tots els meus estudiants als EUA."


  [llegir més]
 • Manuel Huertas Torrejón (Espanya)

  Manuel Huertas Torrejón (Espanya)

  "Els pinzells VERSÀTIL són excepcionals!"

  " Els nous pinzells VERSÀTIL em semblen absolutament excepcionals. És el tipus de pèl que des de feia molt temps estava esperant, especialment per a l'oli. Per la seva adaptabilitat, precisió i la longitud del pèl, s' adapten perfectament a la meva manera de treballar."


  [llegir més]
 • John Salchak (EUA)

  John Salchak (EUA)

  "He provat el pinzell número 10 VERSÀTIL i funciona meravellosament!"

  " He provat el pinzell número 10 VERSÀTIL i funciona meravellosament! Manté molta quantitat de pintura i la va alliberant de forma controlada conservant durant tota l'estona la seva forma com d'agulla."


  [llegir més]
 • Wladimir López de Zamora (Espanya)

  Wladimir López de Zamora (Espanya)

  "VERSÀTIL és el millor pinzell sintètic!"

  " Amb la sèrie VERSÀTIL, ho heu aconseguit! No hi ha cap dubte, el VERSÀTIL és el millor pinzell sintètic que he utilitzat en tota la meva vida. Felicitats!"


  [llegir més]
 • Caroline Blanot (França)

  Caroline Blanot (França)

  "M´encanten els pinzells Escoda!"

  " He provat els pinzells VERSÀTIL en aquarel·la... I només puc dir que m'encanten!"


  [llegir més]
 • Marilyn Benson (Gran Bretanya)

  Marilyn Benson (Gran Bretanya)

  " Aquest pinzell manté sempre la forma i això no ho havia trobat mai en cap altre pinzell per a aquarel.la. Ho faré saber!"


  [llegir més]
 • Ricardo Drumond (Portugal)

  Ricardo Drumond (Portugal)

  "Escoda fa els pinzells de més qualitat del món"

  " Escoda fa els pinzells de més qualitat del món i tot just acabo de rebre un set de pinzells per a aquarel.la fets a mà que em moro de ganes de começar a usar! Tant bon punt he provat el RESERVA he sabut que el vull fer servir sempre més! El VERSÀTIL és el millor pinzell mai fet amb pèl sintètic, molts el consideren millor que el pèl Kolinsky."


  [llegir més]
 • Aitch Emm (Gran Bretanya)

  Aitch Emm (Gran Bretanya)

  "Magnífics per als detalls"

  " Acabo de rebre els meus nous pinzells Escoda, els números 14 i 16 de pèl Teijin i són preciosos. El que més m'agrada d'ells és que amb la seva punta es poden realitzar treballs delicats i amb gran detall. No m'ho esperava de pinzells d'aquestes mides. M'ha d'arribar també un pinzell de Tadami però crec que compraré més pinzells Escoda, m'encanten!"


  [llegir més]
 • Alexa Meade (EUA)

  Alexa Meade (EUA)

  "Especial"

  " Quan pinto amb ells tinc una sensació molt especial! "  


  [llegir més]
 • Jan Godachy (EUA)

  Jan Godachy (EUA)

  "Escoda: els inspiradors d´art."

  " M'encanta, els inspiradors d'art. És cert que pinten per ells mateixos!"


  [llegir més]
 • Ed van der Linden (Països Baixos)

  Ed van der Linden (Països Baixos)

  "VERSÀTIL: pinzells guanyadors"

  " He rebut els meus nous pinzells VERSÀTIL d'Escoda. Els anomenen Kolinsky sintètics i és ben veritat, són uns pinzells meravellosos. He provat la majoria de pinzells sintètics del mercat i alguns d'ells són bastant bons, però aquests els guanyen a tots!".


  [llegir més]
 • Bob Cook (EUA)

  Bob Cook (EUA)

  "Els Pinzells VERSÀTIL són màgics!"

  " Qui diu que s'ha de fer servir fibra Kolinsky per a aconseguir pintar els detalls d'una aquarel.la com la que just he acabat? Jo he usat els pinzells VERSÀTIL i són màgics!"


  [llegir més]
 • Konstantin Sterkhov (Rússia)

  Konstantin Sterkhov (Rússia)

  "VERSÀTIL és exacte al pinzell de marta"

  " He provat un pinzell VERSÀTIL. És exactament com un de marta natural, quants animals fora de perill!"


  [llegir més]
 • Kathy Los-Rathburn (EUA)

  Kathy Los-Rathburn (EUA)

  "No puc viure sense el #14 BARROCO"

  " M'encanten els vostres pinzells! Els meus preferits són els de la sèrie BARROCO. El #14 és el millor i no puc viure sense ell, el faig servir a cada una de les meves pintures. He pintat amb molts pinzells al llarg de la meva carrera com a professora i aquest és perfecte per a tot. El recomano a tots els meus estudiants, fins i tot en vaig comprar de més per vendre'ls a les meves classes i tallers. Gràcies per fer aquest pinzells meravellosos per a nosaltres, els artistes. Vosaltres ajudeu a fer la nostra feina una mica més fàcil, tots sabem que no és només una feina, és una cosa que hem de fer."


  [llegir més]
 • Humberto Gamino (México)

  Humberto Gamino (México)

  "El millor sabó per als pinzells!"

  "Vaig a comentar sobre un producte Escoda del que fins ara no he vist massa comentaris: tots parlem dels seus magnífics pinzells, però què hi ha del sabó? El que jo faig servir és un sabó Escoda que ja fa més d'un any que uso i encara me'n queda força. M'agrada com deixa els pinzells, treu el pigment vell i els deixa llestos per al proper ús. Personalment, un gran producte!"


  [llegir més]
 • Isa Fernández (Espanya)

  Isa Fernández (Espanya)

  "Una inversió que pot durar tota la vida!"

  " Quina meravella de pinzells! Només veure l'acabat dels mànecs tallats, el color de la fusta envernissada, la virolla daurada, que us puc assegurar que no es rovella. Parlar de les cerres Escoda és parlar d'alguna cosa fora de la normalitat, tant les de pèl natural com sintètic. Una bona inversió que pot durar, si es cuida bé, tota la vida d'un pintor ."


  [llegir més]
 • Brenda Swenson (EUA)

  Brenda Swenson (EUA)

  "Em sento molt afortunada"

  " Em sento molt afortunada d'haver tingut un d'aquests pinzells abans que arribessin al públic, moltes gràcies!""


  [llegir més]
 • Laurin McCracken (EUA)

  Laurin McCracken (EUA)

  "La comoditat dels pinzells Escoda"

  " Gaudeixo fent servir els nous pinzells rodons VERSÁTIL d'Escoda. Tenen un bon nervi que m'aporta el control necessari per donar el nivell de realisme que les meves pintures requereixen. El floc reté molta pintura, la seva punta és molt fina i el seu pes és molt equilibrat. Com tots els pinzells Escoda són ben còmodes d'utilitzar. Crec que tots els aquarel.listes, sigui quin sigui el seu nivell, trobaran que aquests pinzells superen a la gran majoria dels pinzells del mercat. Els principiants i iniciats tindran més control que amb d'altres pinzells cosa que els farà més fàcil pintar i els ajudarà a aprendre més depressa. Els pintors amb més experiència comprovaran que aquests pinzells es comporten igual o millor que els Kolinsky."


  [llegir més]
 • John Yardley (Gran Bretanya)

  John Yardley (Gran Bretanya)

  "Els pinzells VERSÀTIL no perden la seva punta quan es fan vells"

  " Je he pintat amb els nous pinzells sintètics VERSÀTIL i us adjunto la meva avaluació: he pintat dues obres senceres i sí, els pinzells són molt bons! No perden la seva punta quan envelleixen i es fan servir molt." 


  [llegir més]
 • Viktoria Prischedko (Alemanya)

  Viktoria Prischedko (Alemanya)

  "Els meus preferits són els VERSÀTIL i els ÓPTIMO"

  " Hem gaudit molt treballant amb els pinzells Escoda sobretot per la seva alta qualitat. Estem treballant la tècnica d'aquarel.la "mouillé sur mouillé" i els pinzells retenen molt bé l'aigua alhora que alliberen perfectement els pigments sobre el paper i ens permeten fer unes línies ben fines. El que és important per a nosaltres és que els pinzells pintin també sobre paper mullat i això ho fan molt bé. La seva forma ens permet pintar detalls amb la seva punta . Els meus preferits són els VERSÀTIL juntament amb els ÓPTIMO. Donen uns gran resultats fins i tot amb els més petits detalls. Per a la nostra tècnica m'agraden molt aquests pinzells."


  [llegir més]
 • Escoda MODERNISTA

  Todd J. Gordon (EUA)

  "Escoda no té rival"

  " He estat pintant durant 20 anys i he experimentat amb molts pinzells del mercat. Escoda no té rival ni en qualitat ni rendiment. El vostre producte és simplement el millor que hi ha. No podria pintar sense els vostres pinzells."


  [llegir més]
 • Robert Wade (Austràlia)

  Robert Wade (Austràlia)

  "Els pinzells VERSÀTIL són de lluny els millors sintètics que he provat mai"

  " Acabo de pintar un parell de làmines d'estudi (25x36) fent servir pinzells VERSÀTIL. Crec que són fantàstics, de lluny els millors sintètics que he provat mai! Retenen molt bé l'aigua i et permeten perfilar meravellosament bé. Com tots els pinzells Escoda estan perfectament equilibrats i són ben agradables de sostenir. "

   


  [llegir més]
 • Escoda RESERVA

  Jesus Lanuza Gutierrez (Espanya)

  "Tinc un pinzell des de fa més de 15 anys i el pèl està com el primer dia!"

  "He vist el seu catàleg. M'han convençut perquè casualment tinc pinzells fets per vostès. Pinto a l'oli i coses delicades. Tinc un pinzell des de fa més de 15 anys que la meva dona utilitzava per al maquillatge i encara el faig servir per a treballs delicats. El pèl està com el primer dia. És increïble! Només està desgastat el mànec, de netejar-lo. Els felicito per la seva feina!"


  [llegir més]
 • Escoda BARROCO

  Mary Van Arsdel (Països Baixos)

  "Tots els pinzells Escoda són meravellosos"

  " Ara tinc 5 pinzells Escoda i han significat una gran diferència en les meves obres. Estic estalviant per a un pinzell Escoda de la mida 18. En vaig provar un en una botiga d'art i me'n vaig enamorar. El que més em va agradar va ser la forma del floc i la seva resposta. És un pinzell meravellós, com tots els meus Escoda."


  [llegir més]
 • Marcia Dietz (EUA)

  Marcia Dietz (EUA)

  "Els pinzells Escoda són com extensions de la meva imaginació"

  " Adoro els meus pinzells Escoda! Els sento com si fossin extensions de la meva imaginació. Els pinzells Escoda em permeten afegir i treure pintura de manera intuïtiva. El pinzell amb forma de ventall respon com esperava, el pèl s'aglomera una mica quan es mulla però recupera fàcilment la seva forma original un cop net i sec."


  [llegir més]
 • Warren Lamboy, USA.

  Warren Lamboy, USA.

  "Els pinzells per pintura a l´oli més magnífics"

  " Gràcies per produïr els pinzells més magnífics per pintures a l'oli que mai he usat! Vaig començar a pintar el 1970 i no va ser fins l'any 2010 que vaig descobrir els vostres fabulosos pinzells. Quina diferència han significat en la meva pintura! Coses que abans eren difícils són decididament fàcils ara."

   


  [llegir més]

Ens interessa la teva opinió!Responent un petit qüestionari,
ens pots ajudar a millorar la teva experiència amb Escoda.
www.namtaartadvocacy.org www.epc-artcourses.es
Vols
fer un curs
de pintura
amb un artista
reconegut?
Escoda
La Nostra Empresa
Productes
Notícies
Avís Legal
Política de cookies
Botiga
Cerca avançada
Condicions d´ús
Condicions de Seguretat
Condicions de transport
Ens interessa la teva opinió!
Artistes
Videos
Testimonis
Descarregar catàleg
Contacte
Mapa Web
c. Joaquim Costa, 47-53 . 08206 Sabadell (Barcelona) Spain
t. (+34) 937 263 219 . f. (+34) 937 256 752
e. info@escoda.com

per Anunzia