Castellano   |   Català   |   English
Escoda Pinzells L´art en el pinzell des de 1933
Home La Nostra Empresa Artistes Productes Notícies
Botiga
Contacte


Històries de pinzells - L’obra de Julia Barminova
L’obra de Julia Barminova
L’obra de Julia Barminova
L’obra de Julia Barminova

L’obra de Julia Barminova

El plaer de descobrir nous artistes


29/06/2016
Enviar a un amic

 

Una de les coses que més ens agrada a tot l’equip Escoda és tenir relació amb els artistes i, sempre que podem, descobrir-ne de nous, sigui viatjant, investigant o a través de les nostres xarxes socials. De fet, aquesta última via és la que ens va permetre conèixer i establir contacte amb Julia Barminova, una gran artista i persona. 

 

 

Especialista en aquarel·la

 

Havent rebut una educació d’arquitectura a Rússia, la Julia va escollir seguir la carrera d’una artista. El 2011, després de graduar-se, va començar a aprendre les tècniques de pintura i oli i també va experimentar amb el dibuix a llapis.  Els seus esbossos texturats van ajudar a l’artista a incrementar el reconeixement de la seva obra.  

 

Tot i això, l’autèntica inspiració li va venir després d’un any i mig, quan va descobrir les infinites possibilitats de la tècnica de l’aquarel·la moderna. Des del 2012, emprant tant els plantejaments arquitectònics com clàssics, la Julia ha estat treballant en una sèrie de pintures amb aquarel·la. La seva sèrie més reconeguda – anomenada “Islands in the Stream” – la va començar durant els nombrosos viatges que ha fet, travessant pobles pesquers i les ciutats portuàries més potents dels Estats Units, Europa i Rússia. Aquesta sèrie la va dedicar al joc de llums i colors de la superfície de l’aigua i també a les complexitats de l’estructura de vaixells i iots.

 

Altres temes que interessen a l’artista són les bicis, els avions, les flors, els esbossos amb textura i l’arquitectura gòtica. 

 

Julia Barminova té un popular compte d’Instagram (@juliabarminova). A més a més, viatja i dirigeix classes magistrals a una multitud de països diferents. El 2016, se la va nomenar ambaixadora de Canson a Rússia.  

 

"Fa un any que vaig provar el pinzell PERLA per primera vegada. Consistia en un pinzell rodó #12 amb un mànec curt. Em va deixar al·lucinada el fet que fos capaç d'executar perfectament qualsevol tasca – tant per omplir grans espais amb línies complexes com per detallar una varietat de formats amb exactitud. Després d'utilitzar el primer pinzell d'aquesta sèrie, he comprat els números 2, 4, 8 i un estoig portable i plegable. Ara els faig servir cada vegada que treballo. També he provat pinzells ÚLTIMOPRADO i RESERVA, però PERLA segueix sent la meva sèrie preferida d'Escoda. A les classes que dirigeixo, la gran majoria dels estudiants se n'adonen immediatament que darrere dels meus trucs es troben aquests pinzells sintètics." Julia Barminova


Link
http://www.instagram.com/juliabarminova/[<] Tornar

Ens interessa la teva opinió!Ens interessa la teva opinió! Responent un petit qüestionari,
ens pots ajudar a millorar la teva experiència amb Escoda.
Escoda
La Nostra Empresa
Productes
Notícies
Avís Legal
Política de cookies
Botiga
Cerca avançada
Condicions d´ús
Condicions de Seguretat
Condicions de transport
Ens interessa la teva opinió!
Artistes
Videos
Testimonis
Descarregar catàleg
Contacte
Mapa Web
c. Joaquim Costa, 47-53 . 08206 Sabadell (Barcelona) Spain
t. (+34) 937 263 219 . f. (+34) 937 256 752
e. info@escoda.com

per Anunzia