Castellano   |   Català   |   English
Escoda Pinzells L´art en el pinzell des de 1933
Home La Nostra Empresa Artistes Productes Notícies
Botiga
Contacte


Històries de pinzells - L´obra artística de Lisa Argentieri
"The Kiss"
"Leslie"
"Hydrangea Love II"
"Waiting"

L´obra artística de Lisa Argentieri

L’artista novaiorquesa apassionada per l’aquarel·la.


18/06/2015
Enviar a un amic

Des de 1933 la família Escoda s’ha especialitzat en fer a mà pinzells de la més alta qualitat. Malgrat que en aquest període de temps la tecnologia ha avançat a passos agegantats, Escoda aposta per continuar fent pinzells de manera tradicional, o sigui a mà i tenint cura de tots els detalls de cadascun dels pinzells. Així, la seva qualitat és la carta de presentació dels pinzells Escoda. Per això fa més de 80 anys que artistes de tot el món confien en Escoda Barcelona per ajudar-los a donar vida a les seves obres d’art. Com per exemple l’aquarel·lista de Nova York, Lisa Argentieri que usa els Escoda PRADO, RESERVA i ULTIMO.

 

Passió des de Nova York

 

Lisa Argentieri, guardonada internacionalment i  reconeguda aquarel·lista novaiorquesa, es va formar a la School of Visual Art de Nova York. Amb el temps ha anat especialitzant la seva obra artística a l’aquarel·la. Com ella mateixa diu, li agrada dirigir aquesta bella i caòtica dansa que l’aigua i el color representen damunt el paper, atrapant eternament els seus sentiments  i encomanant-los als espectadors.

 

La Lisa pinta de manera passional i espontània tot allò que l’atrau de la vida de cada dia. Ho fa en una sola sessió, sense esbossos ni estudis previs. La seva aquarel·la és viva i àgil, intuïtiva i d’estil simplificat i això l’ha fet brillar en el món de les arts. També per això escull els pinzells Escoda, perquè la seva qualitat de fabricació artesanal i la constància de la seva conducta fan d’ells l’eina perfecta per respondre en un instant als seus esclats d’inspiració.

 

“Trio el disseny ergonòmic dels pinzells Escoda. S’adapten tan bé a la meva mà que puc fer des de pinzellades gruixudes a traços fins, tot amb el mateix pinzell!” Lisa Argienteri.


Link
www.lawatercolor.com[<] Tornar

Ens interessa la teva opinió!Ens interessa la teva opinió! Responent un petit qüestionari,
ens pots ajudar a millorar la teva experiència amb Escoda.
Escoda
La Nostra Empresa
Productes
Notícies
Avís Legal
Política de cookies
Botiga
Cerca avançada
Condicions d´ús
Condicions de Seguretat
Condicions de transport
Ens interessa la teva opinió!
Artistes
Videos
Testimonis
Descarregar catàleg
Contacte
Mapa Web
c. Joaquim Costa, 47-53 . 08206 Sabadell (Barcelona) Spain
t. (+34) 937 263 219 . f. (+34) 937 256 752
e. info@escoda.com

per Anunzia