Castellano   |   Català   |   English
Escoda Pinzells L´art en el pinzell des de 1933
Home La Nostra Empresa Artistes Productes Notícies
Botiga
Contacte


Històries de pinzells - L’obra de Masato Watanabe
L’obra de Masato Watanabe
L’obra de Masato Watanabe
L’obra de Masato Watanabe

L’obra de Masato Watanabe

L’aquarel·la amb perspectiva


19/09/2015
Enviar a un amic

La precisió i l’eficiència no estan reservades només  a la tecnologia, com bé sabem a Escoda Barcelona. Després de 80 anys seguim fent a mà els nostres pinzells per a artistes doncs sabem que només les persones podem afegir aquell grau més de qualitat que marca la diferència, l’amor per la feina ben feta. Els nostres pinzells volten pel món i a mans de grans artistes es converteixen en varetes màgiques que fan realitat els seus somnis. Recentment els nostres productes han arribat al Japó i això ens ha permès conèixer artistes meravellosos com Masato Watanabe.

 

La bellesa de la precisió

 

La formació de Watanabe gira al voltant del món de la il·lustració, el dibuix tècnic i el disseny, àmbits als que es dedica professionalment i pels que ha rebut diversos premis. Només des de l’any 2009 pinta amb aquarel·la els seus dibuixos minuciosos, fet que és en sí mateix una obra d’art doncs usa aquest mitjà de manera extraordinària.

 

A aquest ús meravellós dels colors a l’aquarel·la, s’hi afegeix la seva mestria de la perspectiva. Les seves obres copsen la bellesa del món natural, però també d’indrets i coses per definició no gaire atractius. És el cas de paisatges urbans, zones industrials o portuàries i diversos mitjans de transport, una de les seves passions. Aquests cobren vida i ritme gràcies a aquest ús arriscat i poderós que fa Masato de la perspectiva. Sota la seva mirada observadora, els seus pinzells Escoda es converteixen en eines infal·libles que transformen aquests racons inusuals en escenes vives on un es pot perdre perseguint els detalls.

 

Un aparador bonic o els cotxes esperant que el semàfor es posi verd eren invisibles als nostres ulls fins que Watanabe va descobrir-ne la seva bellesa i la va atrapar perquè tots en poguéssim gaudir.

“No tenia un interès particular pels pinzells per a aquarel·la però quan vaig provar els Escoda vaig quedar molt impressionat! Són extraordinaris!”


Link
www.masatowartworks.com[<] Tornar

Ens interessa la teva opinió!Ens interessa la teva opinió! Responent un petit qüestionari,
ens pots ajudar a millorar la teva experiència amb Escoda.
Escoda
La Nostra Empresa
Productes
Notícies
Avís Legal
Política de cookies
Botiga
Cerca avançada
Condicions d´ús
Condicions de Seguretat
Condicions de transport
Ens interessa la teva opinió!
Artistes
Videos
Testimonis
Descarregar catàleg
Contacte
Mapa Web
c. Joaquim Costa, 47-53 . 08206 Sabadell (Barcelona) Spain
t. (+34) 937 263 219 . f. (+34) 937 256 752
e. info@escoda.com

per Anunzia